dimecres, 14 de desembre del 2016

MENÚ INTOLERÀNCIA A LA LÀCTOSA


MENÚ INTOLERÀNCIA A LA LÀCTOSA


417g de mantega
1250g de farina
417g de sucre
3 cullerades de levadura
2 culleradetes de vainilla
2 ous
Una mica de sucre glas


1 Calenta el forn a 180°C.
2 Bateix la mantequilla junt amb el sucre fins que s’espongi una mica i es posi d’un color clar. La mantequilla ha d’estar a temperatura ambient.
3 A continuació agrega els ous, la vainilla i segueix batint.
4 Mescla la farina amb la levadura. Agrega la farina a la mantega poc a poc, pasant-la per un colador.
5 Quan costa treball segueix batint, termina de amassar amb les mans netes.
6 Sabràs que la massa per les nostres galetes està llesta cuan ja no es desfagi. Ha d’estar llisa i sense gretes.
7 Divideix-la en dos parts i cobreix-la amb un paper de plàstic. Deixa-la enrofredar durant 15 min.
8 Enpolvoreix una mica de farina sobre una superfície llisa i neta, extén la massa per les galetes de vainilla fins que tingui una grossor de 5 cm.
9 Forma figuretes amb un cortador.
10 Forneja de 8-10 min a 180º C, o fins que les galetes estiguin ben cuites.

11 Deixa-les en una safata durant uns minuts per a que s’enrofredin, i finalment pots espolvear les galetes amb sucre glas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada