dimecres, 14 de desembre del 2016

MENÚ HIPERTENSIÓ

CATALÀ

INGREDIENTS
500g Filadelfia ligth
3 llimes
500g de nata per muntar lleugera
100g de mantega sense sal
1 paquet de galetes sense sal
7 fulls de gelatina sense sabor
225g de sucre

ESTRIS
1 Bol
1 Motlle
1 Varilla
1 Cullera sopera
1 Ratllador


PREPARACIÓ

1.Triturem les galetes i les barregem amb la mantega a temperatura ambient, quan tinguem la barreja, ho repartim  als motlles de reposteria.

2.Fiquem les fulles de gelatina a hidratar en aigua freda.

3.Muntem la nata amb les varilles, deixem 5 cullerades de nata que calentem i la utilitzem per ficar 4 fulles de gelatina hidratada i escurrides.

4.En un bol fiquen el formatgets, suc, la   ratlladura el sucre, la nata amb gelatina i quan ja tenim una massa fina incorporem la nata muntada.

5.Omplim amb la mousse els motlles sense arriba a la vora.

6.Bullim 200gr d’aigua amb 50g de sucre (2 cullerades) del que tenim pesat, diluïm les fulles de gelatina que tenim hidrata, tenyim amb unes gotes de colorant i ho deixem templa. Tapar la barreja amb gelatina i deixaran refredar 3 hores a la nevera o congelar.

7.Desmotllar, decorar  amb llima tallada en rodanxes I servir.





MENU

Primer plat: Crema de pastanaga
Segon plat: Broquetes de pollastre i verdura
Postre: Postre de llima amb formatge

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada