dimecres, 14 de desembre del 2016

MENÚ DIABETIS

RECEPTA: BOMBONS BAIXOS EN SUCRE AMB FRUITS SECS

INGREDIENTS:
· Una tauleta de xocolata per fondre al microones.
· Fruits secs ( ametlles, nous, festucs, … )
· 100 ml de llet  aproximadament.

UTENSILIS:
· Microones
· Motlle
· Bol
· Cullera

PROCÉS:
Primer de tot hem de posar la xocolata a troços dins del bol, a continuació hem d’engegar el microones i calentar el bol amb la xocolata. Cada minut hem de moure amb una cullera la xocolata, que, a poc a poc s’anirà desfent i afegint una petita quantitat de llet cada vegada fins que s’acabi.
Un cop desfeta la xocolata l’hem de posar als motlles; després d’això hem de posar un fruit sec a sobre de la xocolata desfeta. Deixar en repós a la nevera 30 minuts aproximadament.
Treure els bombons del motlle i posar-los ben presentats.
I vet aquí, ja teniu un bon postre baix en sucre i boníssim per la Marató.

Esperem que ho disfruteu i passeu un bon dia de la Marató.


MENÚ (CATALÀ)
·1r plat: Verdura (patates, mongetes tendres, pastanaga…)
·2n plat: Pit de pollastre a la planxa.
·Postres: Bombons.
·Complements: Aigua i pa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada